20 de febrer, 2008

Homenatge a les bones spankees

Quan un spanker i una spankee coincideixen en aquest món es produeix quelcom de meravellós... Dues personalitats unides per uns mateixos gustos i aficions es troben i comparteixen sentiments i accions que difícilment podrien manifestar-se públicament.

Uns gustos i unes aficions de dues persones que es complementen de primera: una que busca la perfecció per mitjà de l'altra, una altra que desitja intervenir en l'educació de la primera...

Quan un spanker (com ara jo) troba una spankee (com ara ella) se sent la persona més privilegiada del món! Se sent optimista, positiva, alegre, de bon humor! Perquè sap que pot portar a la realitat aquells desitjos íntims que dèiem, rarament realitzables...

Amics, permeteu-me que ho digui clar i català (com s'escau en aquest bloc): la meva spankee es mereix un homenatge!

Sé que aquestes paraules poden semblar massa afalagadores o carrinclones... Però les sento així, i així les dic. Suposo que no ho tornaré a repetir: no sigui cas que se li pugin els fums al cap... Però la meva spankee és una persona molt humil i modesta, que té una imatge d'ella mateixa per sota de la que és en realitat, i això l'honora. I d'aquesta manera la vull homenatjar.

Així que aquesta és la meva declaració d'avui: Visca la meva spankee, i totes les spankees que han trobat el seu camí de perfecció amb aquesta via! Per molts anys!

2 comentaris:

Spankee BCN ha dit...

OoooooOOOOHHH
ploraré d'emoció :_)
(es que porto un dies una mica sensibles!) ;)

Gràcies!!! (ho dic amb el cor a la mà, jeje, pum pum)

TON ha dit...

Visca!!! Visca!!!
La felicitat no és res més que això que tan bé descrius, encara que normalment es presenti en petites dosis. Aquesta sensació d'optimisme, positivisme, alegria i bon humor es posa de manifest en aquests petits moments de felicitat que la vida ens va oferint de tant en tant.
Cal adonar-se, però, que els símptomes són els mateixos que els de l'enamorament. És que la teva spankee enamora!!!