07 de març, 2008

La postura OTK

Avui parlarem de la postura OTK (over the knee = sobre els genolls). Potser en català s'hauria de dir "Postura SEG".

S'hauria de crear una terminologia catalana per designar tots aquests termes, no? De fet, per això existeix TERMCAT (centre de terminologia). Al llarg de la seva existència han creat diccionaris especialitzat de temes tan diversos com: terminologia de surf de neu, diccionari de jocs i joguines, diccionari casteller.. o l'últim: diccionari d'esports nàutics. Per quan, doncs, un diccionari d'spank?

Bé, doncs tornem al tema OTK.

Crec, [basant-me en enquestes que he anat trobant per diferents webs] que es tracta de la postura preferida per la majoria d'spanks (spankees i spankers). I si s'acompanya de la "mà" com a instrument castigador, encara més.

Suposo que la raó és ben senzilla: el contacte entre l'un i l'altre és màxim. L'spankee deposita el seu cos sobre els genolls de l'spanker, i ell, per cada cop que li dona, veu com el culet es va posant cada cop més vermellet i més calentet. Per l'spankee també és una bona postura: depenent de com vagin (i baixin) els cops, pots posar les mans contra el terra, o fins i tot, agafar la cama de l'home que et castiga. [Per cert, escric pensant en un spanker home i una spankee dona, però no té per que ser aixi].

Per altra part, la postura OTK té un efecte psicològic potser més important que altres postures (que això també deu anar a gustos, clar). No podem negar que es tracta de la postura infantil per excelència, i que per tant, l'spankee pot sentir certa vergonya -més que en qualsevol altra postura- per posar-se als genolls d'una persona i ser castigada com una criatura malcriada i entremaliada. I això és multiplica per mil la primera vegada que spanker i spankee coincideixen.
.

Si una parella (parella formal) s'inicia en l'spanking, potser a l'spankee li farà menys vergonya... però que passa quan les dues persones no es coneixen prèviament? O pitjor encara! que passa si spanker i spankee es coneixen prèviament però en un àmbit totalment diferent? Imaginem dues persones que treballen juntes i al cap de cinc anys, decideixen mantenir una relació spank... No serà un moment inquietant el moment en que ella es posi per primer cop sobre els seus genolls? Acàs no li semblarà extrany al spanker baixar els pantalons i les calces a una persona amb la qual ha coincidit moltes vegades en ambients normals i neutres? Que pensa mentre li deixa el cul vermell? Que pensa l'spankee mentre està comodament posadeta sobre les seves cames?
.

Bon cap de setmana!!!
,

7 comentaris:

Spanker BCN ha dit...

Spankee,

Que bé que escrius, i quines imatges més suggestives col·loques. Em recorden tant a tu (i a mi!).

Va ser una molt bona idea crear aquest bloc, i encara més les entrades i comentaris de tothom.

Des d'aquí animem que tots els spankers i spankees de llengua catalana participin amb els seus pensaments, experiències, sensacions...

Spankee BCN ha dit...

Caram spankerBCN, ...gràcies! :)

(no tot han de ser insults entre nosaltres, no?) ^_^

M'en alegro de q les imatges t'agradin. La primera la trobo molt mona: l'spankee amb les galtetes vermelles de vergonya... i la segona la trobo i-de-al :)... l'elegant spanker baixant el petit tros de tela que separa la seva mà del petit cul rodonet que està a punt de rebre...

(aish).. trobo a faltar una bona zurra abans d'anar a dormir... jajajaja

piti ha dit...

Hola!
Aquest bloc està genial. He donat un tomet per aqui i la veritat, esta molt bé!! El primer blog en català!! Enhorabona nois!!

Ostia! La postura d'otk, es la millor, a mi es la que mes m'agrada, sobretot quan l'espanker t'agafa el braç y te'l subjecta darera l'esquena per a que no et cobreixis el culet.. jiji

Spankee BCN ha dit...

:) Gràcies Piti!

Ostres, que bé que siguis spankee jiji ja em sentia sola comentant entre tant spanker...!
(eS Que poca gent s'anima a comentar! jejejeje)

Doncs res, benvinguda al blog :)

TON ha dit...

Felicitats spankee bcn!!! Sembla que ja no ets l'única barrufeta d'aquest petit país nostre!!!
La veritat és que estovar amb la mà i a consciència el culet d'una noia instal.lada "còmodament" (??) damunt dels genolls, constitueix una veritable simfonia per als sentits, amb les excepcions dels del gust i de l'olfacte, encara que també podem jugar a no deixar-los exclosos del tot. El so inconfusible de les natjades avançant en un intens i dinàmic crescendo amb l'acompanyament dels petits crits, gemecs o esgarips que deix anar la spankee, l'escalfor de les natges castigades, que va intensificant-se a mesura que la les patacades van caient, i alhora els canvis graduals del color de les dues galtetes, que, de la mateixa manera que incrementen la seva tonalitat, semblen exigir més i més intensitat al spanker en la seva tasca ... Quina delícia!!!
Davant d'un espectacle de tanta qualitat sensorial, només es pot pensar en eternitzar el moment, tot i gaudint-lo fins a les seves últimes conseqüències.
Petons barrufetes!!!

Spankee BCN ha dit...

una noia instal.lada "còmodament" (??) damunt dels genolls

depén dels gustos suposo, jo m'hi trobo comòde XD

Anònim ha dit...

Veure aquestes imatges d'una noia a punt de ser estovada en el cul resulta molt suggestiu. A més, fa que recordem quan a nosaltres en feien possar en aquesta posició i rebiem una bona surra. ¡I el mal que feia!