18 de març, 2008

Spanking i literatura (I)

Comencem la setmana amb una nova secció al blog "Spanking i literatura".La idea ha estat del nostre "fidel lector" Ton. Esperem també -(si voleu!)- la vostra col·laboració! Si sabeu d'algun llibre on l'spanking hi sigui present, només cal que ens envieu la ressenya i ho posarem al blog. :-)
.
Comencem amb "Spanking the Maid".
Autor de la ressenya/comentari: Ton.


.

“Spanking the Maid” (1982)


Els darrers dies hem estat parlant en el blog d’aquesta petita obra de l’autor nord-americà Robert Coover, de la qual en coneixíem una edició en castellà, que aparegué l’any 1985, en la col.lecció “Panorama de Narrativas” d’Editorial Anagrama, sota el títol de “Azotando a la doncella”.

.

Qualificada pel crític literari Larry McCaffery com a “una obra mestra en miniatura de la narrativa postmoderna”, en Robert Coover ens ofereix en aquesta curta novel.la una subtil al.legoria dels lligams més ocults que implica el Poder.

.

Amb un humor diríem que anglès, a causa potser de la documentació que l’autor ha pogut consultar sobre l’època victoriana, el llibre exposa de forma obsessiva la relació entre un amo i la seva minyona, encadenats al ritual de llur quotidianitat. Amb un ús àgil del llenguatge, on caldria destacar les onomatopeies de creació pròpia, Coover aconsegueix enganxar-nos al desenvolupament d’una trama febril, en la qual, sense partir d’un inici ni arribar a una fi, i amb un ritme frenètic, les diverses escenes de la relació són ofertes als nostres ulls, en un intens crescendo d’imaginació i creativitat, que arriba al seu punt més alt per a tornar a alentir-se poc a poc cap a la fi de l’obra.

.

Malgrat que aquesta no pugui ser considerada ni tan sols una obra eròtica, la considero com una de les peces més precioses de la no gens prolífica literatura (amb majúscules) existent sobre el spanking. Algunes de les escenes que s’hi donen fan que les nostres libidos assoleixin cotes altíssimes d’escalfor. Us n’ofereixo a continuació un parell de petits detalls:

.

“Él la tiene sobre la rodilla izquierda, con sus piernas trabadas entre las de él, con la muñeca sujetada a la espalda, la falda levantada y las bragas bajadas, y le pega con la mano primero una nalga, enrojeciéndola elegantemente en contraste con el deslumbrante alabastro (recordando los manuales) de la otra, luego atacando a su compañera con igual entusiasmo.”

“A veces la reclina sobre sus piernas. A veces tiene que inclinarse sobre una silla o sobre la cama, o tenderse del todo, o él la potrea sobre las almohadas, la cómoda o un taburete, hay manuales para esto. Lo mismo con las bragas: si has que ajustarlas a las nalgas, como una segunda piel, o bajarlas, y de bajarlas por quién de los dos, hasta dónde, etcétera.”

.

Un llibre certament recomanable per a tots els qui estimeu aquest món del spanking. Una obra, la lectura de la qual no us cansarà en cap moment, encara que només sigui en atenció a la seva curta extensió. Una peça literària que ens ha deixat una de les amenaces més divertides que mai m’havia trobat, formulada per l’amo a la minyona abans de començar a estomacar el seu cul. Aquí va:

“¡Cuando haya acabado, encima de él podrás cocinar pajaritos o asar castañas!”

(imatge de la portada en anglès)

1 comentari:

Spanker BCN ha dit...

Amic Ton,

Moltíssimes gràcies per aquesta interessantíssima aportació sobre la literatura spank. Esperem que no sigui l'última!

Per a persones no gaire iniciades en el tema -com ara jo- és un gran estímul veure que aquestes nostres entremaliadures han tingut una repercussió en la literatura de creació.

A veure si hi ha altres lectors que s'animen a enviar notícies semblants!

Fins aviat,