28 d’abril, 2008

Els moments imprevistos

Hola, bona nit!

Ara ja feia dies que no actualitzàvem! ja se sap.. a la vida hi ha moments de més activitat que d'altres (i no parlava precisament d'activitat spanker, sinó d'activitat real, la paral·lela, la del dia a dia).

A vegades, en aquests moments de vida diària i "vainilla", un mateix es pot estresar i perdre el somriure dels llavis. Estar de mal humor és només un estat d'ànim que indica que res et fa riure ni somriure. I no està bé estar sempre a la defensiva, perquè no disfrutes de la vida, no?

El fet de ser spankee i de tant en tant trobar-te amb l'spanker és motiu de somriure. I perquè? doncs perquè a vegades cauen copets innocents que són com "l'alegría de la huerta" jajaja. Que millor que estar tant normal i de cop notar un "pam" sobre el teu culet despistat?
I una mirada de "vés on ja saps, ara vinc".
:-)
,

2 comentaris:

Spanker BCN ha dit...

Ai, sí...

Després d'uns dies de separació involuntària, el retrobament és sempre agradable. Avui ens hem trobat després de... 4 dies? No és gaire, oi? Però s'han fet llargs....... :-)

Hem quedat per dinar en un restaurant xinès. No estàvem sols... però les puntades de peu per sota de la taula (d'ella cap a mi) es repetien... A més a més, té la mania de no acabar-se el menjar del plat... Sap que això no m'agrada!

Total, que un cop hem acabat de dinar, li he dit "Vés al lavabo i espera'm allí". Efectivament, ha agafat les seves coses i ha anat cap allà, amb cara de pocs amics... Al cap d'uns instants m'he aixecat i l'he seguida.

Els lavabos eren al costat de la cuina. Per allà circulava molta gent... No hem pogut estar-hi molta estona... però uns quants pam - pam - pam, li han caigut! Després he comprovat el que taaant m'agrada comprovar...... que sense poder-ho evitar, el seu cos mostra el grau de satisfacció que experimenta la meva Spankee per una zurra, encara que sigui ben petita!

Ai... recordar aquestes escenes també fa que el meu cos experimenti inevitablement una sensació agradable! Així és la naturalesa!

Un tema que de segur ha fet córrer molta tinta: spanking i sexe! Segur que hi teniu molt a dir, no és cert???

El vostre torn!

TON ha dit...

M'ha agradat això de "la alegría de la huerta"!! Estic convençut, d'altra banda, que viure les coses en parella, tant si són relatives a les nostres activitats spanks com si no, és molt més enriquidor en tots els sentits. La solitud és molt bona companya en algunes ocasions, però la possibilitat de compartir-ho tot amb algú altre, encara que només sigui de tant en tant, dóna un color diferent a aquestes vivències disfrutades a quatre mans.
Almenys, en el teu cas, spankee.bcn, permeten que el teu culet no es "despisti" gens ni mica!!