07 d’abril, 2008

Marques?

Bones! Avui us parlaré d'un fet quotidià i personal: m'he apuntat al gimnàs.
Val, segur que pensareu: que té a veure aquesta notícia egocèntrica amb el contingut del blog?
.
Quan he entrat al vestuari, i havia forces persones. Jo duia uns texans posats i clar, me'ls he hagut de treure per posar-me els pantalonets de fer exercici (clar, fer gimnasia en taxans no és gaire còmode). Doncs bé, mentre me'ls baixava pensava: ostres! i si algun dia tinc marques? I pitjor, si després de fer exercici em vull dutxar, que faig? Perquè les dutxes NO són individuals.

^_^U
Em fa vergonya ¬¬'
... A saber que pensa la gent!!! [Posibles pensaments de la gent]:

- Que deuen ser aquestes marques? La maltracten? Té un nòvio violent?
- Juas! a aquesta l'han pegat al cul com si tingués 10 anys!!

- Fixa't, a aquesta noia l'han estovat a base de bé...
- Pobre noia... o potser li agrada?

- Tindrà problemes greus? M'hi acosto i li ofereixo ajuda?
- Òndia, li han deixat el cul com un tomàquet... s'ho deuria merèixer?? Potser no és gaire bona nena jijiji
- Joer, quina enveja...
- Li farà mal? Pot haver gent que li agradi nar així per la vida?? No ho entenc..

.

5 comentaris:

Spanker BCN ha dit...

No creguis, estimada Spankee, que l'excusa del gimnàs farà que sigui misericordiós amb tu. Tindràs les marques que et mereixis. I si algú te les veu i et pregunta, és la teva responsabilitat de sortir-te'n airosa...

Spankee, una pregunta: t'has apuntat al gimnàs per agafar musculatura i intentar evitar la meva força bruta? No crec que et serveixi gaire, la veritat... D'aquí que tinguis una miqueta de força encara poden passar mesos!

Això del gimnàs, Spankee, no serà un substitutiu per una manca de més sessions d'spanking? M'estàs dient que no et dono prou canya? (Parlant de canya... quan quedem per anar al camp i triar-ne una de bona, que s'amotlli bé al teu culet??) Algú sap d'algun lloc a prop de Barcelona on se'n trobin de qualitat?

Per acabar, Spankee, et felicito pel dibuix. És teu, oi que sí?? Volem veure'n més! Tens ànima d'artista spank!

:-)

Fer ha dit...

Benvolguda spankeebcn: has de portar les marques amb ogull i el cap molt alt. Les altres tindràn enveja del teu culet marcat.

Spankee BCN ha dit...

jajajaja vols dir, Fer, que tindran enveja? jajaja

Spanker: Amb uns quants dies més de gimnàs, ja veuràs com podré tombar-te al sofà només bufant! jiji. Si si! ja veuràs!

(pd. i el dibuix, no és meu! el vaig trobar per internet, no sé on!)

TON ha dit...

Completament d'acord amb tu, Fer!!! En algunes de les novel.les on es tracta la temàtica de spanking i sobretot de submissió, la spankee mostra amb orgull les marques de l'última sessió davant d'altres persones del seu entorn més proper. Sense haver d'anar gaire més lluny, recordo una escena molt il.lustrativa de la mal coneguda novel.la "Histoire d'O", en què la protagonista exhibeix les empremtes de les fuetades més recents davant d'una amiga mentre s'està dutxant. El qualificatiu de "mal coneguda" l'he emprat perquè normalment només hem pogut conéixer aquesta important obra de la literatura eròtica a través de la interpretació que en va fer el director Just Jaeckin en la pel.lícula que va dur el mateix títol.
Un altra possibilitat per tal de justificar aquestes comprometedores marques, podria ser utilitzar una excusa com la que fa servir habitualment una noia davant la seva parella no spanker en un relat que va aparéixer ja fa uns quants anys a la revista "Fessée". La spankee en qüestió explicava al seu noi que havia "tornat" a caure per les escales, quan aquell il.lús la interrogava respecte de les marques i la vermellor del seu culet. Evidentment, el veí de la noia es callava sempre, molt murri ell, la veritat. Mentre l'altre treballava fora de casa, ell també aprofitava per a "treballar" amb energia les natges de la patosa!!!
Tu tries, spankee.bcn!!

Spankee BCN ha dit...

jajaja noooo
No vull triar.
No vull mostrar-les jajaja