28 de maig, 2008

Tornem!

Hem tornaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat !

Potser pensaveu que el blog estava en vies d'extinció o alguna cosa així. No us culpo: la falta de temps (i a vegades, també, la falta de ganes) fa que no sempre poguem fer el que desitgem.

A partir d'avui el blog continuarà actualitzant-se periòdicament, per tant, seguiu passant per aquí ;-). Tenim molt material a publicar i tenim ganes de seguir explicant com van les coses.
A banda d'això, recordeu que també tenim un blog de relats (abandonadet, però els relats van arribant, poc a poc anireu veient noves històries): http://spankcatala-relats.blogspot.com

I poc més a dir, de moment! Disfruteu....!
.

3 comentaris:

Spanker BCN ha dit...

Ai! Per fi, Spankee...

Et trobava molt a faltar per aquest mitjà de comunicació!

Sí que és veritat que per fer spanking cal tenir temps i ganes... Si no, no val la pena.

Com sempre, les imatges que poses són molt suggerents. Aquesta, concretament, és d'una postura molt sensual.

El pròxim dia, la posarem en pràctica! Com la podríem titular...? OAS? (Oberta Al Sofà?)

Fins aviat, guapa!

TON ha dit...

Eiii! On éreu? Ja em pensava que hauria de tornar a tancar-me vint anys més al meu armari!!! M'heu fet sentir gairebé com un "motherless child" durant aquest mes dedicat habitualment a les mares i no sé si us ho perdonaré! No m'ha agradat gens aquest sentiment d'orfenesa. No ho feu més això, eh!
Quant a les meves felicitacions per als primers vint mil visitants, les haureu d'agrair quan el comptador, molt solitari aquests darrers dies, arriba gairebé als vint-i-cinc mil!!!`
Salut, parella! Espero que aquest mes curtet de primavera que ens queda el blog reneixi amb renovada energia i ens torni a fer gaudir d'aquest univers spank que tant ens estimem i, per això mateix, tant podem arribar a enyorar quan no hi sou!!

Anònim ha dit...

Eiiii, per fi heu tornat!!!

Seguire llegint les vostres peripecies spanking.

Ànims i disfruteu del que teniu.