30 de juny, 2008

Paràgrafs seleccionats

Bones, com va? Avui, una mica de literatura... (i demà, també!)

Us enrecordeu de...

- Beatrice (Spanking i literatura II)
- Ardeurs précoces (Spanking i literatura III)
- Cruelle Zélande (Spanking i literatura IV)

Gràcies a Mestreton, s'han incorporat al blog de relats els altres paràgrafs seleccionats i traduïts d'aquestes tres novel·les.

Així, us oferim algunes escenes més de l’obra “Beatrice”, comentada en el segon lliurament de la secció i de la que ja disposàvem d’una traducció al català, i alguns paràgrafs de les novel·les “Ardeurs Précoces” (Spanking i Literatura III) i “Cruelle Zélande” (Spanking i Literatura IV). Esperem que aquest nou intent de posar una mica més al vostre abast obres literàries relacionades directament amb el nostre món spank us agradi, almenys, tant com a nosaltres ens ha engrescat efectuar la selecció dels textos i, quan ha estat necessari, la seva traducció a la nostra llengua.

Poseu-vos, doncs, ben còmodes i prepareu-vos per a gaudir d’uns bons moments de literatura sobre allò que més ens agrada: el meravellós món de les surres eròtiques!!

- Paràgrafs seleccionats "Beatrice"
- Paràgrafs seleccionats "Ardeurs précoces"
- Paràgrafs seleccionats "Cruelle Zélande"

I ben, ben aviat (demà?), "Spanking i literatura V". No us el perdeu! Inclourà també alguns paràgrafs seleccionats que aniràn directament al blog de relats, amb alguna sorpreseta adicional.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per que no:)