09 de juny, 2008

Sempre amb retràs...

Últimament confeso que tinc el blog una mica abandonat >_< (a vegades els afers acadèmics ens treuen horesssss, i això tots els estudiants ho sabem, no? ^.^) .
.
Us explicaré una mini-història en tercera persona, per passar l'estoneta...
-
"El passat dijous, una spankee i un spanker de Barcelona van tenir una petita trobada, a casa d'ell.
Feia 23 dies que la noia no trepitjava aquella casa.
.
Ella és una noia bastant feliç, i es pot dir que també és bona noia. L'únic problema és que de tant en
tant no actua com hauria d'actuar, i es deixa endur per la vagància i pels mals hàbits. Sovint també es deixa emportar per la seva sort, confiant en que sempre li sortirà tot bé, sense pensar massa en les conseqüències.
Ell tampoc és perfecte i ho sap, però com que també és bona persona, decideix de tant en tant ocupar una mica del seu temps en corregir a la noia esmentada anteriorment, per tal de que no perdi el bon camí. :-P
.
La jove spankee va ser citada, doncs, el passat dijous a casa del seu spanker. Ell li va dir qu
e dugués la
llibreta actualitzada, i que s'actuaria en conseqüència (normalment ell la llegeix abans de fer res, i apunta el càstig a aplicar en cada un dels casos, segons gravetat)

Ella sabia que portava vàries setmanes sense apuntar res, però que no li podia entregar així (no colaria...). Per tant, va decidir que aquest cop ho faria diferent.

Dijous, a casa d'ell, quan l'spanker es va disposar a llegir les confessions i apuntar-ne la pena convinguda, es va trobar amb una petita sorpresa: la seva spankee ja havia decidit el seu propi càstig!
.

Cada falta apuntada venia amb una petita i breu valoració, així com la punició merescuda. Estava fet, a més, de forma gradual.
-
Començava amb un OTK clàssic (sense mancar-hi les tres fases de deslliurament de la roba), continuava amb una sessió de cinturó (en la qual l'spankee estava obligada a comptar els cops i dir gràcies, o ressignar-se a tornar a zero) i desprès la paleta de fusta que tant odia ella (la que van comprar fa poc). L'Spanker va comprovar amb alegria que la seva spankee havia gravat una frase d'exclusivitat a la mini-paleta.

L'Spankee va quedar ben servida, tot i que crec que l'spanker ho va trobar una mica insuficient"

5 comentaris:

Spanker BCN ha dit...

L'Spanker estava feliç i content: la seva deixebla havia preparat bé la feina. Havia anotat a la llibreteta les faltes principals sense deixar-se'n ni una, i havia consignat al costat de cadascuna el càstig merescut, amb indicacions pràctiques per a la seva aplicació.

La sessió d'aquell dijous es pot titllar de quasi perfecta. Va acabar en una estona al llit, amb el culet de l'Spankee ben vermellet, i l'Spankee -aparentment- ben convençuda del camí recte a seguir.

Ai! En pocs dies es va descobrir que aquelles bones intencions de l'Spankee no s'havien materialitzat... Pràcticament tots els defectes que presentava el celebrat dijous es mantenien sense millorar!

Així que no hi ha remei: cal repetir la sessió... I ara, augmentada perquè les faltes ortogràfiques d'aquesta entrada també mereixeran ser castigades.

Aquesta Spankee sembla que no vol aprendre a les bones... haurà de fer-ho a les males! Ella s'ho ha buscat!

Spankee BCN ha dit...

que siiiiii

que si que s'han materialitzat les bones intencions!!! però si he fet un munt de coses positives en aquests pocs dies que m'has deixat de marge!!

res de repetir la sessió! i menys augmentar-la! i no hi ha faltessss (n'hi ha alguna, però mínimes!!!!)

buuuuuuuuuuuuu
:P

Anònim ha dit...

les tres fases de deslliurament de la roba.

Quines son aquestes fases?

TON ha dit...

Ufff! Quin mal després de tants dies, no? Si devíeu estar desentrenats!!
Que ens explicareu quina és aquesta frase d'exclusivitat que vas gravar a la paleta de fusta?
Espero que la propera sessió no es demori tant com aquesta última. Sembla que us en vau quedar amb més ganes!!!

Spankee BCN ha dit...

"les tres fases de deslliurament de la roba.Quines son aquestes fases?"

bueno, em referia a les 3 fases otk

1. quan l'spanker comença a picar sobre la roba de l'spankee

2. Quan li baixa els pantalons / o puja la faldilla i comença a donar copets sobre les calcetes

3. Quan ja li baixa la roba interior i ja directament pica sobre el cul.


I Ton, la frase de la minipaleta ja la posaré ben aviat en foto... ;)