26 de juliol, 2008

Summer days...

Ja sé que estem una mica "desapareguts"....

És que l'estiu, ja se sap... festa per aquí, platgeta per allà... i quina calor que fa!

Bé, avui també faig una actualització ràpida. Una petita imatge de les conseqüències que podeu obtenir si aneu a la platja amb el vostre spanker i no us porteu bé.
O sigui que ja sabeu: a posar-se crema protectora i a caminar per la sorra sense còrrer per no tirar sorra a la gent que pren el sol. :-)
A portar-se bé! (o no!)
.

Per cert, potser a l'agost penjarem el rètol de "tancat per vacances"... perquè jo no crec que conecti massa (marxo tot el mes sencer) i el meu spanker.... bé, ja sabeu: és una mica VAGU i GANDUL per portar endevant tot sol el blog....!!!! jijijiji

El meu spanker necessita una mica de "disciplina blogueril"... aviam si el proper dia m'escapo de les seves mans i li robo la canyeta per subministrar-li una petita dosi de responsabilitat blogger! jijijijijiji.

2 comentaris:

Spanker BCN ha dit...

Què us sembla? Que valentes que són les spankees darrere de la pantalla, eh?

Abans de tancar la parada per vacances tenim previst fer una última sessió d'acomiadament. Ja en farem l'oportuna crònica. Jo crec que aquest encontre haurà de ser SONAT... per motius diversos:

–Després passaran 31 dies sense que li pugui aplicar cap correctiu de cap mena, i convé que s'emporti un "bon record";
–I, sobretot, per totes les maleses que en les darreres setmanes ha anat acumulant.

Vosaltres no ho sabeu, però aquests dies n'ha fetes de l'alçada d'un campanar! Això d'insultar-me en públic és la xocolata del lloro! S'aprofita de mi; obté capricis de nena mimada; no fa allò a què s'ha compromès; continua fent unes faltes ortogràfiques que si Pompeu Fabra aixequés el cap... es tornaria a enfonsar a la seva tomba garrativat!

(Nota per als lectors no catalans: Pompeu Fabra va ser el principal impulsor de la fixació gramatical i ortogràfica de la llengua catalana. El 1913 publicà el text normatiu que unifica l'expressió escrita catalana.)

Fins aviat!

Spankee BCN ha dit...

Ui Ui

Que ara el senyor és fa el dur!

D'acord, mira, sé que em mereixo començar vacances amb el culet vermell, però.... que me quiten lo disfrutao!:

Aquestes darreres setmanes he gaudit de poder insultar-te, demanar-te coses (i tu fer-les) i, en definitva, fer el que he volgut :-)

No em fas por, spankeritu :-)

Baci :)