22 de desembre, 2008

Novetats, novetats, novetats!!!!


Tal com molt bé us avançava spankee.bcn en una entrada del passat mes de novembre, hem estat preparant tota una sèrie de novetats per a tots vosaltres, constants lectors dels nostres blocs i ferms amants del món spank.

Avui us oferim una nova secció, Spanking i revistes, que enceta el seu primer lliurament amb una entrada sobre la revista Muñeca Sady a sota mateix d'aquestes línies.

Igualment, avui mateix hem actualitzat el nostre bloc de relats (http://spankcatala-relats.blogspot.com) publicant la traducció del primer relat del nostre amic Mauri, també conegut com a Camaleon72, que és com tots ja deveu saber el titular del bloc BottomsredChimaurispankblog. Amb aquest relat, iniciem també tota una sèrie que anirà posant al vostre abast traduccions al català d'obres de distintes persones de rellevància en el món del spanking.

Esperem que les novetats us agradin i que en deixeu els vostres comentaris!!!

4 comentaris:

Camaleon72 ha dit...

Hola Ton,
Gracias por esta traducción de mi primer relato en el mundo de los azotes y las nalgadas... es para mi un honor verlo en este idioma y en ese blog que cada día tiene un mejor aspecto...
¡FELICITACIONES! para todo el equipo mestreton, spankee BCN y spanker BCN...
Revisa tu correo... te envié un link de un vídeo para que lo agregues a esa entrada.
Un saludo.

mestreton ha dit...

Moltes gràcies, Mauri!!! Ara mateix ho revisaré (he fet uns dies de vacances, però no ho diguis a spankee.bcn i spanker.bcn, que encara es pensen que estic d'okupa al bloc!!!)
La setmana entrant tornaré a la càrrega amb noves entrades i ja afegiré l'enllaç que m'has enviat.

Spankee BCN ha dit...

igual potser no t'enten...

sixofthebest ha dit...

I love this erotic photo of a naughty woman, over a mans knees, about to be spanked. It is erotic for me, because the naughty woman is wearing garter-belt and stockings. I hope the man gave this woman 100 spanks with his hand on her bare bottom. 100 very hard spanks.