22 de desembre, 2008

Spanking i revistes (I)


Muñeca Sady (1981)

Aquesta nova secció estarà dedicada a les moltes revistes que han acompanyat les nostres fantasies spanks durant molts anys, sobretot quan l’ús d’internet no s’havia generalitzat i no era gens fàcil trobar relats, imatges, comentaris ni contactes relacionats amb el món de les surres eròtiques. I m’agradaria encetar-la justament amb la primera revista en castellà a la que vaig tenir accés, no gosaria dir que la primera que s’edità en aquest idioma.

Muñeca Sady, la primera portada de la qual reprodueixo aquí al damunt, fou una revista de periodicitat mensual dedicada, com deia a la seva portada, a la submissió i a la disciplina. L’editorial d’aquest primer exemplar finalitzava amb la següent frase: Si las palabras rigor, disciplina, obediencia, te dicen algo hondo y conmueven tu ser, excitándote, ESTAS PÁGINAS SON TAN TUYAS COMO NUESTRAS. Publicada per Napint S.A. a partir del mes d’octubre de 1981, només vuit exemplars (si no vaig errat) van veure la llum. Tot i que en l’editorial del seu número 8 s’anunciaven tota una sèrie de novetats, a partir d’aleshores la revista deix d’editar-se.

Després de tants anys és curiosa l’actualitat que té al meu entendre el següent comentari d’aquest últim editorial, que també us reprodueixo a continuació: Sabemos que trabajamos para un sector minoritario, de un nivel cultural superior a la media, y también que MUÑECA no será jamás una publicación masiva. Precisamente por eso tenemos el precio que tenemos y los costos de cada ejemplar se hacen tan altos. Com a anècdota, us diré que el preu de venda al públic de Muñeca Sady era de 180 pessetes, tret d’aquest últim número, que es va vendre a 200 pessetes. Va ser potser aquest increment de preu el causant de la seva desaparició?

Quant als continguts dels seus exemplars, Muñeca Sady oferia en les seves sempre quaranta-vuit pàgines, que alternaven el color amb el blanc i negre, diversos reportatges fotogràfics, dos o tres de relats, algunes seccions amb suggeriments i recomanacions d’altres revistes, de còmics, llibres i pel.lícules, un apartat de cartes dels lectors i un altre de contactes. La temàtica de les surres eròtiques va ser-hi tothora present, com ho demostra aquest fragment extret d’un des relats que apareixia en el seu primer número:

Albert condujo a la chica hasta una silla. La obligó a ponerse de rodillas sobre ella y a colocar las manos sobre el suelo, sosteniendo el peso del cuerpo. Así el culo quedaba en pompa, y las manos, ocupadas, no tenían posibilidad alguna de cubrirlo.
Se puso al lado de Helen y levantó lentamente la falda. La chica tenía un culo espectacular. Las nalgas eran duras y firmes, redondas y sedosas. Albert le quitó la falda por completo y también las bragas. El culo desnudo resultaba más cálido y tentador. También aquellas piernas. Piernas de muslos llenos y suaves, cubiertas por medias negras sostenidas por ligueros.
- Te advertí que cobrarías… Que te la llevarías por partida doble – dijo Albert colocando una mano en la parte superior del hermoso trasero.
- Por favor, señor, le prometo que no volveré a hacerlo - susurró la chica, con una vocecita mimosa a punto de quebrarse en sollozos.
- Por supuesto que te cuidarás muy bien de desobedecer… De eso estoy seguro…
Entonces, con fuerza, dejó caer la mano abierta sobre el culo de Helen. Sintió el azote: esa vibración inconfundible de la carne firme al recibir el golpe de la palma de la mano. Oyó el quejido de la chica y volvió a pegar. Los chasquidos que producían los azotes en el culo de Helen lo excitaron.
- ¡Ayyy, ay, ay…! ¡Por favor, no me pegue más… no me pegue más! –sollozó ella.
Pero para Albert, la paliza no hacía más que empezar. Cada vez con mayor fuerza, acelerando el ritmo, continuó descargando la mano sobre el tentador trasero de la chica. La azotaba sin piedad, mientras contemplaba cómo la piel del culo enrojecía, y sentía bajo su mano el calor de las nalgas calentadas a fuerza de azotes….


Què us sembla com les gastàvem els spanks ja fa més de vint-i-cinc anys? Us ha agradat? Doncs fins aquí aquest petit homenatge a una de les revistes pioneres del spanking a Espanya. Ara n’espero amb ànsia els vostres comentaris i, sobretot, les vostres correccions en el cas que algun de vosaltres, lectors compulsius d’aquest bloc, haguéssiu trobat alguna errada en el contingut d’aquesta entrada o tinguéssiu coneixement de més exemplars editats d’aquest Muñeca Sady que avui hem comentat.

MESTRETON

1 comentari:

WhipMaster WM ha dit...

Hola, M'he pres la llibertat d'enllaçar aquesta entrada al meu bloc, on repasso els continguts dels ultims numeros de la revista Muñeca Sady
http://bdewm.blogspot.com.es/2015/12/revistas-bdsm-vintage-muneca-sady-1982.html