04 de desembre, 2008

Un okupa al bloc


Fastiguejat després de tants dies d’abandonament i conscient que no teniu cap dret per privar-nos d’allò que tant ens agrada, tal com molt bé dieu a l’encapçalament, he decidit “okupar” temporalment aquest bloc mentre no us digneu a tornar-hi. Quan arribeu, em trobareu esperant-vos amb la meva canya, amb la que penso corregir la vostra manca de respecte cap als vostres lectors. No es pot fer això de posar-nos a tots el caramel a la boca i, poc temps després, deixar-nos a tots penjats!!! Comprovareu aleshores que les canyes catalanes poden tallar tant o més que les falçs dels nostres segadors. Els defensors de la terra, avui convertits en dipositaris del món spank a Catalunya, enyoraran mentre no torneu la vostra frescor i el vostre desvergonyiment, però tindran almenys l’oportunitat que vosaltres els volíeu negar de continuar llegint i parlant d’spanking en la nostra llengua.

Tafanejant entre les moltes coses que vau deixar desendreçades, m’he trobat les claus de l’altre bloc que també vau abandonar, inconscients de la necessitat que en teníem. També allí em faré fort!!

Catalans per als qui l’spanking és quelcom més que una altra forma de canalitzar les nostres tendències sexuals: AJUDEU-ME!! Obliguem a tornar, pesarosos de llurs malifetes, els autors d’aquest menyspreu. Fem que plorin llàgrimes de veritable penediment deixant caure centenars de patacades sobre els seus culs nus. Aquí ens teniu, spankee.bcn i spanker.bcn, disposats a enlairar la torxa del “pam-pam culet”, que un dia vàreu encendre, i a portar-la tan lluny com puguem!!!

MESTRETON

6 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla, i ens ha de semblar, perfecte.ENDAVANT!!

Spankee.bcn ha dit...

jajajaja :-)

Jolin! es que hem estat molt liats amb altres coses.... booooh
no siguis cruel :-)

algun dia tornarem... de mentres, et deixem el blog en custòdia ^^

Anònim ha dit...

Jajaja boníssim! Ja estava a punt d'esborrar aquest blog dels preferits. Tens raó, això de deixar plantats als lectors es lleig, quan tornin rebran els dos i de valent.

MESTRETON ha dit...

Moltes gràcies "Anònims" pel vostre suport. Tal com bé dieu, rebran tots dos de valent!!
Prepara't, spankee, perquè d'aquesta te'n recordaràs tota la vida!! Tot i amb això, t'he de dir que algun puntet has guanyat amb el teu comentari. Però espero alguna cosa més, diguem-ne "sòlida", de tu. Ha, ha, ha!!!
Continueu atents al bloc perquè demà a la nit reiniciaré la tasca divulgadora sobre el nostre petit vici que aquell parell de pròfugs havia començat.
Doneu també a la mateixa hora un cop d'ull al bloc de relats, perquè també us hi esperarà una sorpresa.
Fins demà a tots i totes!!!

spankee.bcn ha dit...

jajajaja
com ets...

No em fas por!! el meu spanker em protegirà ^_^! jiijiji

amigospanko ha dit...

Bon cop de canya! Defensors del spanking