20 de gener, 2009

Tornem-hi, spanks!!!


Comencem aquest any 2009 en els nostres blocs amb moltes i renovades il.lusions. També enguany pretenem continuar oferint-vos "allò que tant us agrada" i esperem que tots vosaltres, lectores i lectors de spank català, en seguiu gaudint almenys tant com nosaltres mateixos!!
.
Per encetar el nou any us suggerim el setè lliurament del "Spanking i Literatura" que teniu editat a sota d'aquesta introducció, al mateix temps que us obsequiem, per cortesia de l'amic Chimauri (http://chimaurispankoblog.blogspot.com/) amb un vídeo de la factoria GBS (Girls Boarding School), que podeu descarregar-vos amb aquest enllaç:
.
.
De la mateixa manera, avui hem actualitzat també el nostre bloc de relats http://spankcatala-relats.blogspot.com amb una nova col.laboració de la Mònica, titulada El culet màgic. Si ja vau llegir el seu anterior relat, no us sorprendrà retrobar-vos amb la calidesa i la sensualitat que li són pròpies en aquesta nova narració. I si encara no ho havíeu fet, ara en teniu l'ocasió perfecte per passar una bona estona amb la lectura d'aquestes dues petites joies de l'erotisme spank.
.