20 de febrer, 2009

El meu spanker necessita la vostra ajuda

Ja no sap que fer amb mi. Els càstigs corporals que em proporciona no fan canviar la meva conducta: anar a dormir cada dia súper tard, saltar-me alguna classe, demanar-li tota mena de capritxus...
Està clar que cada dia és una burla que s'amplia.
.
.
Doncs bé!

Ens agradaria (a ell perquè no té ja gaires idees) que ens expliquèssiu propostes de càstig.
Spankers, Amos... que feu quan la vostra spankee/submissa/esclava comet una falta? (val, està clar que una esclava no es portarà malament com fa l'spankee per provocar l'ira de l'spanker.. però també volem sentir idees de càstig...) i spankees/submisses/esclaves... algun càstig d'aquells que recordareu tota la vida que volgueu compartir amb nosaltres?

Gràcies per a la vostra col·laboració


(jo sé que en el fons ell m'aprecia i només
vol el meu bé, jejejeje) (q típic sóna)
.

10 comentaris:

mestreton ha dit...

Mira la petita entremaliada com treu cap avui!!! Em pensava que, després de les darreres sessions aniries una miqueta més "fina", però ja veig que no. Tot i que em sento una mica estrany en dir-ho, jo crec que el millor càstig per a una spankee com tu és justament no castigar-la!!! Potser la forma que es comporti correctament és "assegurant-li" que, si no es porta bé, no hi haurà pam-pam culet de premi!! Una altra de les moltes rareses d'aquesta fauna en vies d'extinció que som els spanks de sèrie!!! Ha, ha, ha!!!!

mestreton ha dit...

Mira la petita entremaliada com treu cap avui!!! Em pensava que, després de les darreres sessions aniries una miqueta més "fina", però ja veig que no. Tot i que em sento una mica estrany en dir-ho, jo crec que el millor càstig per a una spankee com tu és justament no castigar-la!!! Potser la forma que es comporti correctament és "assegurant-li" que, si no es porta bé, no hi haurà pam-pam culet de premi!! Una altra de les moltes rareses d'aquesta fauna en vies d'extinció que som els spanks de sèrie!!! Ha, ha, ha!!!!

Anònim ha dit...

1. Calentament:

Sessió de 100 bufes amb la roba posada.

2. Càstig:

Nua i sense mans, fer una felació fins arribar al final, després amb la paleta de fusta 20 cops forts.

3. Reflexió:

Humiliació de cara la paret amb les calces que hagi portat tot el dia aguantades amb al nas durant 30 minuts.

4. Reconciliació:

Amb pinces als mugrons demanarà perdó amb veu suau i mirada baixa al seu amo, recordant tot el que ha fet malament, demanant que la perdoni i donat gràcies pel correctiu.

5. Recordatori:

L'espanker acabarà la sessió amb un
manteniment de color al culet de la spankee mitjançant 15 cops de canya i 30 de cinturó, cada cop serà agraït i comptat per la submissa.

6. Descans.

La submissa podrà descansar, nua i sense tocar-se el culet durant tota la nit, atorgant-li el seu amo el dret a sexe i plaer.

Mikado.

alejandra[RF] ha dit...

Creo que el problema es de tu spanker al pensar que el spanking iba a hacer que cambiaras tus actitudes. ¿Cómo un castigo que nos gusta va realmente a cambiar las cosas que hanm sido así siempre?

La cosa funciona así: Cometemos una falta, nos castigan, nos portamos bien hasta que se nos pase el dolor y volvemos a cometer la falta.

Si tu spanker quiere realmente que cambies tus actitudes tiene que convencerte de que lo que estás haciendo está realmente mal y no es simplemente un capricho de él que lo dejes de hacer.

Saludos y besos desde Venezuela

Anònim ha dit...

Mals comportaments necessiten càstigs contundents.
Crec que els consells proposats són bons.

1. Castigar-la a no castigar-la físcament es maliciosament correcte...ja veuries com després es porta bé per tal d'obtenir de nou aquest "pam-pam" desitjat!!

Heu provat d'introduïr una tercera persona al joc? l'humiliació de ser
castigada físicament per una altra persona pot frenar-li els peus una mica!


2. Mikado, es tracta d'una experiència pròpia?
Jo el calentament l'aplicaria directament sense la roba. Obligaria a que ella mateixa es baixés els pantalons i les calces fins a mitja cama i posicionés.
Hauria de ser ella mateixa qui demanès el càstig, de genolls.
Que supliqui el càstig si tant el desitja.Tanmateix, el ventall és molt ampli.

- Has provat d'assotar-la en un lloc semi-públic? una terrassa, un jardí,un parc, un terrat.. Assegurar-se en un 95% que ningú us podrà veure i abaixar-li els pantalons i les calces per aplicar-li els cops sobre la pell nua.

- Hi ha moltes botigues a Barcelona que vénen material per castigar.Heu provat d'anar-hi i demanar consell al venedor?


Una altra opció és, quan tingui el cul ben ferit i la tinguis ben lligada, fer-li unes quantes fotografies. Amenaça-la en publicar-les si no fa determinada
cosa que li has demanat.


I si encara, amb tot això, insisteix en comportar-se com una nena, tracta-la com es mereix...

- obliga-la a vestir-se i pentinar-se com a tal
- fes-li copiar 100 o 200 vegades (o més segons la falta) una cosa que tu li indiquis i que t'ho presenti el dia que us hagiu de veure...
- etc.

Spanker.bcn, desitjem veure'n aviat els resultats!

amb molt de gust,
Amo Joan.

Anònim ha dit...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anònim ha dit...

[url=http://mester.com/mes_org/txt/]cialis erection[/url]

Anònim ha dit...

1- 100 amb la mà sobre la faldilla, 50 amb qualsevol objecte excepte el cinturo (guardal per mes tard) i repetir-ho sobre les calces i sobre el cul despullat
2- sesio de reflexio: 5/10 minuts cara a la pared amb els braços en creu o sentada sobre una cadira de fusta amb pes sobre les cames
3- sesio de cinturo: fes-li com 20/50 cops amb el cinturo sobre el cul despullat
4- una altra sesio de reflexio mes llarga
5- a partir d'ara durant un temps sessio pel mati cada dia
6- emportet tots els pantalons i les faldilles mes llargues que els genolls, a mes de les calces (segur que trigara a tornar a desobeir, amb el ridicul que fara...)

si no funciona, augmenta els castigs fins que funcioni

Anònim ha dit...

My neighbor and I were simply debating this particular topic, he's often looking for to show me incorrect. Your view on that is nice and precisely how I actually feel. I just now mailed him this website online to indicate him your personal view. After trying over your web site I book marked and might be coming back to learn your new posts!
What i discover difficult is to find a weblog that can capture me for a minute but your weblog is different. Bravo.
Very effectively written information. Will probably be valuable to anybody who usess it, including myself. Keep up the nice work – for positive i'll take a look at more posts.


Watch Online Free Sky High