02 d’agost, 2009

Agost: potser una bona época per revitalitzar el blog?

Sé que fa trenta mil dies que no s'actualitza aquest blog...
Però un blog que no s'actualitza no és sinònim de blog mort.

Material no ens n'ha faltat mai, (una altra cosa és que sigui de qualitat), però el temps, els canvis, la vida, ... són coses que a vegades marquen inevitablement el nostre ritme.

Però aprofitant que alguns spank-blogs estan publicant de nou (exemple: El Despacho del Spanker), doncs nosaltres no serem menys. No? :-)
.
Sincerament, la veritat és que ara mateix em sento així:
..
Com lligada, o confosa, no ho sé pas. No sé que vull ni com ho vull... però bueno. Diuen que el temps va posant les coses al seu lloc. Jo no ho sé, però suposo que caldrà tindre paciència.
.
I després de tota aquesta parrafa ego-vital, m'acomiado de vosaltres no amb un adéu, sinó amb un fins aviat.
.
(Per cert, la foto no sé ben bé d'on l'he treta, però.... mmm, m'encanta...♥ jo vull ser així!)
.

1 comentari:

mestreton ha dit...

Tenir paciència és una virtut molt preuada en els temps que corren, spankee.bcn!!! Però la propera vegada que et lliguin, procura que no et deixin així. No és que no m'agradi la postureta, no!!! Però és que d'aquesta manera no pots fer servir les mans i aleshores serà molt més difícil qure reprenguis les teves entrades, tan enyorades per cert, al bloc.
En aquests moments estic desenvolupant la peculiar figura de "l'okupa que fa vacances", però pots comptar amb mi quan acabin de passar aquestes xafogors de l'estiu. A veure si aleshores has aconseguit ja deslligar-te!!
Fins aviat, spankee de les quatre barres!!!