06 de setembre, 2009

Fi de les vacances (la "rentrée")

Ja tornem a ser aquí després de gaudir d'unes bones vacancetes.Esperem que tots i totes hagueu pogut desconectar de la rutina i encareu la tornada al món real amb un bon somriure!

I què és el millor d'aquesta época en matèria spank? La tornada a les classes, és clar! per tant, spankers i spankees de Catalunya i del món sencer, des d'spankcatalà us aninem a que aquest mes feu ús de la fantasia i us involucreu de ple en el rol de mestre/alumne, que, de ben segur, a més d'un li agrada.
.
.
Així doncs, també aprofitem per demanar-vos que si teniu ganes de col·laborar amb nosaltres, amb el blog d'spankcatalà (o el blog de relats d'spank en català) només ens ho heu de dir! Busquem nous col·laboradors amb idees i projectes, noves seccions, experiències, material... el que sigui! La imaginació no té límits.
.
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del meu correu electrònic:
spankee.bcn@gmail.com
.

3 comentaris:

mestreton ha dit...

A això li dius tu unes "vacancetes", spankee.bcn? Si no hi ha hagut cap moviment al bloc des del mes de maig, tret d'un parell d'entrades amb motiu del dia mundial de l'spanking i un avís d'actualització, totes dues del passat mes d'agost!!!
A veure si és veritat que hi tornem, que jo ja m'estic avorrint i necessito spank català!!!
Molta sort en aquesta nova etapa i ànims als nous col.laboradors, a veure si entre tots fem més soroll. Algun voluntari per fer un relat al voltant de la fantasia professor-alumna? Vinga, valents!!!

amigospanko ha dit...

Veig que has vingut amb les piles! segur que hi ha bons projectes a fer. El Spanking en català encara es un mon (casi)verge

Spanking Photo Blog ha dit...

Hello, i have a spanking blog to. I wonder if you like exchange links betwen our blogs. Let me know What you think.

best Regards

Enzo