21 de desembre, 2011

El cinturó, aquell objecte de desig...

Amb el temps m'he tornat molt selectiva (...). Poques coses m'agraden més enllà de les zurres fetes amb la ma... excepte les de cinturó!!!:

M'agrada molt el cinturó. Trobo que és un element molt pràctic: la majoria d'spankers el porten sempre a sobre i com que no és una cosa que es treu de la butxaca sinó que implica el moviment de treure'l... doncs uf, és massa.
El que no m'agrada és (que m'hi he trobat algun cop) que l'spanker digui algo així com... "ara em trauré el cinturó" o "mira que tinc"... no no, las palabras sobran. Per mi hi ha dos escenes ideals en temes de cinturó:

1) després d'una prèvia i contundent tunda amb la mà (diguem que quan la cosa ja comença a estar una mica al rojo vivo) l'spanker sense dir res més deixa de picar i es treu el cinturó. El cinturó és màgic perquè la peça de metàl·lica se sent a kilòmetres de distància. No hi ha res com estar mirant a una altra banda i sentir que ell s'està treient el cinturó...

2) a saco, o sigui... ja he dit alguna vegada que m'encanta trobar-me amb l'spanker i que sigui borde... (que voleu, les spankis som així, ens molen les amenaces... almenys a mi!) i que de bones a primeres l'spanker sigui borde, "t'acorrali" i es tregui el cinturó..... cagun dena...

Per tant, spankers del món, porteu sempre cinturó....... que a part d'evitar que se us caiguin els pantalons, no sabeu mai en quin moment podeu necessitar-lo...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si quieres, probarias el mio.

amigospanko ha dit...

Jo trec el cinturó quan la spankee em fa posar-me "furiós" (sempre dins del joc, evidenment) i procedeixo a el que anomeno "Spanking visceral"
Bon nadal, amiga meva!

Hola, tu! ha dit...

Què coi és això de "las palabras sobran"??? Serà "les paraules sobren" i si vols posar alguna cosa en castellà ho has de posar entre "comillas".

Lliçó d'escriptura. Et cal una bona surra abans d'anys nou!!!

La tindràs.

Mariposas de Chocolate ha dit...

Hola!!!!! quina alegria tornar-te a llegir,t'he possat un link al meu blog.

Bon any!!!!!

Rattan69 ha dit...

La corretja es genial, el soroll m'agrada especialment.

El que jo porto, pesa molt i per tant es molt sever :)