30 de juny, 2012

La rutina

El pitjor enemic de l'spanking és la rutina.

Aquest últim any he anat quedant (poc, però) amb diferents persones, sempre les mateixes. I he(m) caigut en la rutina. Ja no tinc por. Ja no tremolo. Ja no sento l'amenaça.

A mi m'agrada tenir por (dins uns limits, clar!).
En castellà hi ha una paraula: RUDO. Un spanker rudo.


No és que menysvalori als qui han posat la mà (o altres coses) sobre el meu cul, no és això. Però no hi ha autoritat en els seus actes... no m'agrada obeïr, m'agrada que m'obliguin a obeïr. Aquí està la cosa... obligar a obeïr. Una persona que no dubti en cap moment que allà qui mana és ell i que d'allà només sortirem quan hagi acabat amb el que mereixo. M'agrada sentir l'amenaça real i l'anticipació per part seva. El "com estàs" "vols prendre algo" sempre poden esperar...jo crec que el primer minut és el que determina la resta de sessió.

I m'encanta que em lliguin. Prefereixo estar quieta perquè estic lligada que estar quieta perquè estic obeïnt :(


Sé que jo com a spankee tinc moltes coses a millorar i tampoc sóc ideal... ! però tenia ganes de deixar això per escrit.  Potser és perquè avui em sento molt spankee. 

9 comentaris:

Àngel ha dit...

El que dius sembla més aviat un problema de comunicació amb els teus companys de joc o de trobar la gent adequada.

Per altre banda no esperis molta emoció, ni por, fent sempre les mateixes activitats on saps exactament que passarà. Potser t'hauries de plantejar obrir-te una mica a activitats més de BDSM tradicional on dins d'uns límits i un estil de joc, no sabràs exactament que et passarà, seràs castigada tan durament com puguis aguantar i podràs passar tota la por que vulguis. Si t'agrada l'emoció de sentir-te castigada contra la teva voluntat i immobilitzada totalment, pensa que hi ha moltes maneres de generar aquesta mena de sensacions més enllà de l'spanking.

Anònim ha dit...

Vaja, quines coses més curioses.

Ataraxia

amigospanko ha dit...

Es molt bo vulguer trencar la rutina i anar més enllà. Una spankee que planteja tot això es una spankee molt estimulant. Estic segur que els seus companys de joc sabràn introduir una nova dinàmica en les sessións i, al menys, intentaràn ser més "rudos". Bon estiu estimada spankee_bnc!

mestreton ha dit...

"Prefereixo estar quieta perquè estic lligada que estar quieta perquè estic obeint"... Quina por que em fas, petitona!! Sembla que busquis brega. Quan fa que no reps de debò?

amigospanko ha dit...

Masterton, qué bo es llegir-te!!

S.SoMeTeTe ha dit...

Un gust haver-te descobert :D

Una gran salutació
S.S

Josep ha dit...

Doncs ja saps que toca: CANVI. Canvi de companys, de llocs, de moments, de tècniques...

Anònim ha dit...

Aquest blog encara es actiu?... M'agradaria coneixer personalment aquelles persones aficionades a l'spanke.plaerdeviure1@gmail.com

Anònim ha dit...

Buf!...Complicat donar receptes en aquest tema